2012 m. vasario 2 d., ketvirtadienis

Makaronų padažas. Žaliasis padažas

Tai baziliko padažas. Jis tinka viskam.. Ir makaronam, ir salotom, ir .. ir ..





҉   Žaliasis baziliko padažas  ҉


2 saujos šviežių bazilikų
3 čeanako skiltelės
3 šaukštai kedrų riešutų
150 ml. aliejaus
5 šaukštai tarkuoto sūrio (geriausia parmezano)
Juodųjų pipirų



  • Kedrų riešutus pakepinti 5min., kol pagels.
  • Atvėsinti.
  • Susmulkinti bazilikus, česnaką, kedro riešutus.
  • Visą masę sumaišyti su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
  • Maišant po truputį supilti likusį aliejų.
  • Suberti tarkuotą sūr ir pagal skonį juodųjų pipirų pabarstyti. 
  • S k a n a u s :)


    Šaltinis: žurnalas "Mano namai".







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą