Ar gaminčiau dar kartą? Taip.
Gaminimas. Yra ką nuveikti.
҉ Kiniška TRAŠKI vištiena apelsinų padažė ҉
apie 500 g vištienos;
4 šaukštai miltų;
4 šaukkštai krakmolo;
1 kiaušinis;
1 šaukštas aliejaus;
2 šaukštai sojos padažo;
Padažui:
sauja smulkintų
svogūno laiškų (nebūtina);
3 skiltelės česnako;
1 a.š. tarkuoto imbiero;
100 gr. vandens;
5 šaukštas rudojo cukraus (dedu baltąjį aš);
1 š.aukštas krakmolo;
5 šaukštas sojos padažo;
1 šaukštas ryžių acto.(vieną kartą dėjau paprastą, kitą kartą obuolių..)
2 apelsinų sultys;
1 apelsino žievelė;
3 skiltelės česnako;
1 a.š. tarkuoto imbiero;
100 gr. vandens;
5 šaukštas rudojo cukraus (dedu baltąjį aš);
1 š.aukštas krakmolo;
5 šaukštas sojos padažo;
1 šaukštas ryžių acto.(vieną kartą dėjau paprastą, kitą kartą obuolių..)
2 apelsinų sultys;
1 apelsino žievelė;
1. Supjaustome vištieną gabaliukais;
2. Suplanti kiaušinį, įdėti miltus, krakmolą, aliejų, soją ir vištieną. (Jeigu norisi, kad vištiena būtų dar labiau traškesnė - dėkite daugiau krakmolo nei nurodyta);
3. Iškepame įkaitintame aliejuje vištienos gabaliukus. Nusisausiname juos ant popierinės servetėlės.
4. Keptuvėje pakepiname česnaką. Sudedame likusius padažui reikalingus ingredientus.
p.s. krakmolą aš sumaišiau su vandeniu ir tik tada dėjau į bendrą masę..
p.s. krakmolą aš sumaišiau su vandeniu ir tik tada dėjau į bendrą masę..
5. Kepame kol padažas sutirštėja.
6. Į padažą sudedame vištieną ir išmaišę tiekiame.
7. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą