2012 m. sausio 30 d., pirmadienis

Padangėlės




Skanumas 9/10. Kodėl 9? Nes juos reikia valgyti iškart. Pasigaminai - ir per vakarą turi nelikt nei vieno, kitaip jie praranda savo skonį, tampa tarsi kietoki.. Dingsta neišpasakytas minkštumas.. Namie jų beveik neliko per vakarą, nes tikrai LABAI SKANU. Tarsi spurgytės, bet lyg ir ne.. Neįmanoma nupasakot jų skonio. Bet tikrai - labai skanu! Labai!

     ҉ Padangėlės ҉


500 g. varškės arba varškės sūrio
500 g. miltų
3 kiaušiniai
pusė stiklinės cukraus
1 1/2 a.š. sodos
aliejaus
cukraus pudros



  • Jeigu naudosite varškės sūrį - jį reikia su mėsmale sumalti, jeigu varškę - ją šiektiek patrinti.
  • Įmušti kiaušinius ir įberti sodą bei miltus.
  • Išminkyti tešlą (ji tampa nelipni) ir iškočioti blyną.

  • Iškočiojus blyną reikia didele stikline išspausti skritulius, o mažu stikliuku - juose skyles.
  • Kepti pakaitintame aliejuje. Būtinai pakaitintame. Tol kol gražiai apskrus.
  • S k a n a u s :)








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą